رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی کل کشور از اجرای طرح برخورد با فروشندگان اقلام پیشگیری از بارداری و داروهای سقط جنین در فضای مجازی خبر داد و گفت که در این راستا طی دو ماه گذشته ۶ تن در استانهای البرز، تهران و کرمانشاه بازداشت شدند.
به گفته وی “فروش کلیه داروها و اقلام پیشگیری از بارداری در فضای مجازی جرم است”.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از برنا، وحید مجید رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی کل کشور از برخورد با فروشندگان داروها و اقلام پیشگیری از بارداری در فضای مجازی خبر داد.
او در این خصوص گفت: “طی دو ماه گذشته ۶ نفر را در حوزه فروش دارو سقط جنین در فضای مجازی در استانهای البرز، تهران و کرمانشاه دستگیر کردیم.”
به گفته رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی کل کشور، “فروش کلیه داروها و اقلام پیشگیری از بارداری در فضای مجازی جرم است.”
چندی پیش ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی با وجود مخالفت کارشناسان، «طرح جوانی جمعیت» مصوب مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور، ابلاغ کرد. در این طرح مواردی از جمله ممنوعیت توزیع رایگان و یارانهای اقلام پیشگیری از بارداری در مراکز بهداشت و داروخانهها، حذف غربالگری و سخت تر کردن سقط جنین و تعلق گرفتن وام به افرادی که در سنین پایین ازدواج می کنند، مطرح شده است.
اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو:
هدف۱۶- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر:
ماده ۱۲-عدم دخالت در احوال شخصی
ماده ۱۸-حق آزادی عقیده
ماده ۲۲-حق امنیت اجتماعی فرهنگی مالی