محمدمسعود معینی، زندانی سیاسی دوران محکومیت خود را در بند ۸ زندان اوین سپری میکند.
آقای معینی علیرغم پیشبینیهایی صورت گرفته در قانون برای ملاقات بین اعضای زندانی خانواده، تاکنون از ملاقات و تماس تلفنی با اعضای خانواده زندانی خود، زهرا صفایی و پرستو معینی، محروم مانده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا ، ارگان خبری فعالان حقوق بشر در ایران، محمدمسعود معینی، زندانی سیاسی دوران محکومیت خود را در بند ۸ زندان اوین سپری میکند.
آقای معینی که فروردین امسال جهت تحمل دوران محکومیت خود بازداشت و راهی زندان اوین شد، علیرغم پیشبینیهایی صورت گرفته در قانون برای ملاقات بین اعضای زندانی خانواده، تاکنون از ملاقات و تماس تلفنی با اعضای خانواده زندانی خود، زهرا صفایی و پرستو معینی، محروم مانده است.
محمدمسعود معینی، پیشتر توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمدمهدی شهمیرزادی به همراه مادرش زهرا صفایی و خواهر خود پرستو معینی (محبوس در زندان قرچک ورامین) محاکمه شده و از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به یک سال حبس تعزیری محکوم شد. وی همچنین به منع خروج از کشور و منع عضویت در احزاب، گروه ها و دسته های سیاسی یا اجتماعی محکوم شده بود. با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال در خصوص او قابل اجرا است.
در خرداد سال گذشته آقای معینی به همراه خاله خود، مولود صفایی در تهران بازداشت و مدتی بعد با تودیع قرار وثیقه به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد. وی در این پرونده به همراه مولود صفایی محاکمه شده و از بابت اتهاماتی ازجمله فعالیت تبلیغی علیه نظام به ترتیب به ۲ سال و ۴ حبس تعزیری محکوم شدند.
مولود صفایی، ۶۲ ساله و خواهر زهرا صفایی، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک وارمین است. مولود صفایی پیشتر نیز سابقه بازداشت و محکومیت به دلیل فعالیتهای مسالمت آمیز خود را داشته است. وی پیشتر در پی شرکت در مراسم ختم علی صارمی، جعفر کاظمی و محسن دگمهچی بازداشت و مدت ۳ ماه را در بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به ۲۰۹ زندان اوین سپری کرد. وی نهایتا در سال ۹۱ توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابولقاسم صلواتی به ۵ سال حبس تعزیری و ۵ سال اقامت اجباری در سمنان محکوم شد. پدر خانم صفایی معروف به “حاجی صفایی” یکی از بازاریان سرشناس تهران بوده که در سال ۶۰ به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین خلق اعدام شد. همسر وی، ابراهیم سعیدی که کارمند مخابرات بود نیز در سال ۱۳۶۳ اعدام شده بود.
اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو:
هدف16- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر:
ماده 1: همه برابر بدنیا می آیند
ماده 6 : احترام به کرامت و ارزش انسانی
ماده 8-رعایت حقوق انسانی توسط قانون
ماده 9-عدم توقیف، حبس یا تبعید غیر قانونی
ماده 18 و 19-حق آزادی عقیده و بیان
ماده 22-حق امنیت اجتماعی فرهنگی مالی
ماده 25: حق خوراک، مسکن و مراقبت های طبی و خدمات لارم اجتماعی برای همه
ماده 28 : حق داشتن دنیایی آزاد و زیبا