روابط عمومی و تبلیغات سپاه خوزستان، از شناسایی و بازداشت فردی که از آن بعنوان “رهبر سایبری و عامل ترویج فساد” در فضای مجازی یاد کرده، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صدا و سیما، یک شهروند در خوزستان توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شد.
روابط عمومی و تبلیغات سپاه خوزستان در این خصوص مدعی شد: “با تلاش شبانه روزی و انجام عملیاتهای ویژه اطلاعاتی _ سایبری، سرانجام فردی با نام اختصاری “م.و.ا” که خود را به عنوان رهبر سایبری معرفی میکرد، توسط پاسداران سازمان اطلاعات سپاه شناسایی و دستگیر شد”.
وی در ادامه افزود: “دیگر اعضای این شبکه ترویج فساد نیز شناسایی و بازداشت شدهاند”.
تحمیل سبک زندگی و مبارزه با آنچه “سبک غربی” زندگی خوانده می شود از نخستین سال های عمر حکومت جمهوری اسلامی در ایران محل کشمکش بین شهروندان و حکومت بوده است.
این تحمیل شیوه در حالی است که اعلامیه جهانی حقوق بشر در ماده ۳ چنین بیان می کند: هر فردی حق زندگی، آزادی و امنیت شخصی دارد و در اصل ۱۲ نیز آمده نباید در زندگی خصوصی، امور خانوادگی، اقامتگاه یا مکاتبات هیچکس مداخلههای خودسرانه صورت گیرد یا به شرافت و آبرو و شهرت کسی حمله شود. در برابر چنین مداخلههایی برخورداری از حمایت قانون حق هر شخصی است.
ورود به حریم خصوصی شهروندان و مداخله در امور فردی آنان از جمله انتقاداتی است که به نظام قضایی و انتظامی ایران وارد است.
اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو:
هدف۱۶- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر:
ماده ۸-رعایت حقوق انسانی توسط قانون
ماده ۹-عدم توقیف، حبس یا تبعید غیر قانونی
ماده ۱۲-عدم دخالت در احوال شخصی
ماده ۱۸-حق آزادی عقیده
ماده ۲۲-حق امنیت اجتماعی فرهنگی مالی